Design Interior Apartament Luxury-Volo 1

Ne face o deosebita placere sa va prezentam proiectul Volo 1: Design Interior Apartament Luxury dintr-o serie de trei proiecte de design interior apartamente realizate de echipa Noblesse Group pentru un ansamblu rezidential din Bucuresti.

Proiect de design interior apartament luxury – rezidential de lux in Bucuresti

Fiecare dintre aceste apartamente in stil modern luxury prezinta o tema de design diferita, astfel incat sa acopere un spectru mai larg de gusturi si preferinte si sa corespunda unui stil de viata contemporan.

Amenajare apartament in stil modern luxury

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au abordat cu ingeniozitate amenajarea acestui apartament cu 3 camere formand o scenografie in stil luxury demna de cele mai inalte standarde ale designului interior. Apartamentul beneficiaza de o terasa generoasa ce urmeaza a fi amenajata cu finisaje in ton, mobilier de exterior si corpuri de iluminat corespunzatoare.

Design interior dormitoare de lux

Un factor important care a stat la baza acestei amenajari este ergonomia spatiului pe care echipa de proiectare Noblesse Group a stabilit-o pana la cele mai mici detalii. Un alt aspect important a constat in alegerea atenta a corpurilor de iluminat care pun in valoare spatiul interior.Cele doua dormitoare spatioase amenajate ca pentru o revista ofera toate conditiile de odihna si somn. Atmosfera creata induce acea stare de confort si relaxare pe care o intalnim in cele mai selecte amenajari. Mobilierul elegant face parte din colectia Atelier, disponibila prin Noblesse Group.

Va amintim ca designerii de interior Noblesse Group va stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Oferim consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor voastre. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament, amenajari interioare rezidentiale de lux , amenajari apartamente moderne sau amenajari apartamente de lux  , putand alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

“An interior is the natural projection of the soul.” (Coco Chanel)

ACCENTE PRETIOASE GOLD/BRONZ

Finisajele lacuite cu insertii aurii, lemnul masiv, pielea tapiteriilor, structurile metalice champagne sunt materiale de calitate superioara si indeplinesc cele mai exigente cerinte. Accentele pretioase gold si bronz inserate in design confera acel touch elegant si exclusivist potrivit persoanelor in cautare de confort contemporan la cele mai inalte standarde.

We make our passion a way of living.

Noblesse Group

Design interior apartament open-space

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.”

Donna Karan

“The home should be the treasure chest of living.” 

DESIGN INTERIOR BAIE DORMITOR MATRIMONIAL

Apartamentul beneficiaza de trei bai, una aferenta livingului, o baie mare si una penru oaspeti.

DESIGN INTERIOR BAIE OASPETI

DESIGN INTERIOR BAIE LIVING

Noblesse Adds Value For The Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest