Design Interior Apartament Luxury-Volo 1

Ne face o deosebita placere sa va prezentam proiectul Volo 1: Design Interior Apartament Luxury dintr-o serie de trei proiecte de design interior apartamente realizate de echipa Noblesse Group pentru un ansamblu rezidential din Bucuresti.

Proiect de design interior apartament luxury – rezidential de lux in Bucuresti

Fiecare dintre aceste apartamente in stil modern luxury prezinta o tema de design diferita, astfel incat sa acopere un spectru mai larg de gusturi si preferinte si sa corespunda unui stil de viata contemporan.

Amenajare apartament in stil modern luxury

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au abordat cu ingeniozitate amenajarea acestui apartament cu 3 camere formand o scenografie in stil luxury demna de cele mai inalte standarde ale designului interior. Apartamentul beneficiaza de o terasa generoasa ce urmeaza a fi amenajata cu finisaje in ton, mobilier de exterior si corpuri de iluminat corespunzatoare.

Design interior dormitoare de lux

Un factor important care a stat la baza acestei amenajari este ergonomia spatiului pe care echipa de proiectare Noblesse Group a stabilit-o pana la cele mai mici detalii. Un alt aspect important a constat in alegerea atenta a corpurilor de iluminat care pun in valoare spatiul interior.Cele doua dormitoare spatioase amenajate ca pentru o revista ofera toate conditiile de odihna si somn. Atmosfera creata induce acea stare de confort si relaxare pe care o intalnim in cele mai selecte amenajari. Mobilierul elegant face parte din colectia Atelier, disponibila prin Noblesse Group.

Va amintim ca designerii de interior Noblesse Group va stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Oferim consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor voastre. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament, amenajari interioare rezidentiale de lux , amenajari apartamente moderne sau amenajari apartamente de lux  , putand alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

“An interior is the natural projection of the soul.” (Coco Chanel)

ACCENTE PRETIOASE GOLD/BRONZ

Finisajele lacuite cu insertii aurii, lemnul masiv, pielea tapiteriilor, structurile metalice champagne sunt materiale de calitate superioara si indeplinesc cele mai exigente cerinte. Accentele pretioase gold si bronz inserate in design confera acel touch elegant si exclusivist potrivit persoanelor in cautare de confort contemporan la cele mai inalte standarde.

We make our passion a way of living.

Noblesse Group

Design interior apartament open-space

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.”

Donna Karan

“The home should be the treasure chest of living.” 

DESIGN INTERIOR BAIE DORMITOR MATRIMONIAL

Apartamentul beneficiaza de trei bai, una aferenta livingului, o baie mare si una penru oaspeti.

DESIGN INTERIOR BAIE OASPETI

DESIGN INTERIOR BAIE LIVING

Noblesse Adds Value For The Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Prima impresie contează, iar fațada unei case este cartea de vizită a proprietății. Prin urmare, proprietarii acestei locuințe au decis să apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat inedit. Proiectul de design exterior in stil neoclasic fost tratat cu multa...

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Pin It on Pinterest