Design interior apartamente Brasov: Dynamic Residence

Te invitam sa cunosti povestea acestui proiect de design interior apartamente Brasov pentru rezidentialul Dynamic .

Design interior apartamente Brasov – studio pe stil modern

Apartamentul este compartimentat  living si bucatarie in regim open-space, ce include o mica zona de dining, dormitor si baie. Echipa de designeri Noblesse Group a creat un proiect de design interior in stil modern care sa fie primitor  pentru viitorii beneficiari care sa pot numi cu drag acest spatiu Acasa .

Amenajare apartament  in stil modern

In acest proiect de design interior apartament Brasov , designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au folosit  tapetul cu influente tropicale, care acopera peretele din spatele canapelei pentru a da o nota exotica livingului .

Gama  de culori prezenta in living se continua si in bucatarie respectiv tonurile de albastru , mustar , gri si crem .Ele au rolul de a da dinamism spatiilor , dar in acelasi timp creeaza o atmosfera primitoare pentru un cuplu tanar sau celibatari.Optimizarea spatiilor desi micute este realizata cu mare arta de catre echipa noastra , astfel incat sa se obtina toate necesitatile si confortul dorit .

Amenajare dormitor in stil modern

Dormitorul degaja o atmosfera relaxanta, reconfortanta data culorile temperate utilizate la tapet si textile si unele finisaje, cum ar fi parchetul din lemn, finisaj stejar, care confera spatiului un look natural . Toate produsele sunt folosite din portofoliul Noblesse Group de la mobilier , placari, iluminat , finisaje .

Design interior apartamente Brasov- rezidentiale de top

Noblesse Group este specializat in realizarea de proiecte 3d fotorealistice pentru rezidentiale , animatii video , reprezentand instrumente de marketing de top si absolut necesarea pentru promovarea si atragerea de clienti .

Vizioneaza si alte proiecte  3d realizate pentru acelasi dezvoltator din Brasov , dar si din Bucuresti , Constanta , Iasi , Cluj sau Timisoara .

Designerii de interior Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior apartamente, amenajari interioare case , design interior  apartamente pe orice stil pentru rezidentiale .

Your home can be a melody, just let us be the instruments.

Noblesse Group

Rolul designului de interior este sa transforme orice spatiu in Acasa .

Pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Prima impresie contează, iar fațada unei case este cartea de vizită a proprietății. Prin urmare, proprietarii acestei locuințe au decis să apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat inedit. Proiectul de design exterior in stil neoclasic fost tratat cu multa...

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Pin It on Pinterest