Design Interior Stil Modern Apartament Bucuresti

Echipa noastra este specializata in realizarea de proiecte de design interior stil modern pentru apartamente sau case , abordand de fiecare data orice proiect cu maxima creativitate si pasiune .

Design interior stil modern – Apartament Bucuresti

Te invitam sa descoperi povestea acestui proiect de amenajare apartament pe stil modern , unde s-au imbinat armonios elementele  naturale cu tonuri de culoare pentru a crea spatiile dorite de catre beneficiari .

Design interior dormitor

Primul  dormitor urmeaza liniile aceluiasi stil utilizat in intreaga locuinta, si anume stilul modern, completandu-l printr-o pata de culoare de un albastru puternic. Peretele opus patului pastreaza detaliile din caramida aparenta si reinterpreteaza ansamblurile de fotografii din living.

In cel de-al doilea dormitor se opteaza pentru tonurile de verde cu  elemente vegetale  care aduc prospetime. Piesa centrala este patul, continuandu-se pe verticala cu o fasie de caramida aparenta alba, suprafata tratata diferit fata de restul incaperii. Noptierele si lampile sunt dispuse simetric, de o parte si de alta a patului, pastrand stilul modern. Specific acestui stil sunt formele drepte , linii curate , materiale naturale …dar ca in orice proiect , si aici stilul modern este completat cu influente din alte stiluri , in acest caz cel industrial prin caramida folosita .

Mobilier versatil

Una din cerintele amenajarii unui apartament de oras este optimizarea la maxim a spatiilor de depozitare .S -a dat aceasta importnata si in acest caz prin proiectarea cat mai optimizata a mobilierului de bucatarie , dressinguri .Toate produsele din proiectul de amenajare apartament fac parte di portofoliul Noblesse Group .

Lsa-te inspirat si de alte proiecte de design interior apartamente pe stil modern .

Design interior stil modern  – echipa ta de designeri

Echipa de designeri de interior realizeaza proiecte de amenajari apartamente din rezidentiale , amenajare apartament modern, proiecte de design interior case tinand cont de dorintele si asteptarile clientilor .Lasa-te si tu inspirat de portofoliul nostru de proiecte de design interior pentru o casa de vis !

Best residential studio 2020 !

DESIGN INTERIOR LIVING

Formele rectangulare predomina in aceasta incapere, atat prin mobilierul de depozitare, cat si prin prezenta a doua ansambluri de fotografii expuse in vecinatatea canapelei. Liniile simple ale livingului sunt completate prin doua masute cu forma identica, dar diferite ca dimensiune. In amenajarea interioara a livingului s-a pus accent pe suprafetele verticale, prin tratarea unui perete cu caramida aparenta alba, cu textura diferita fata de restul incaperii, dar si prin jocul de culoare in tonuri de verde.

Rest makes you stronger. Invest in your sleep!

Noblesse Group

Decorata in subtonuri reci, combinate cu surse de lumina calda, incaperea este ideala pentru odihna si deconectare.

Interior design brings us together for the most fulfill moments of our life! 

Noblesse Group

A special design is for a special home ! 

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest