fbpx

Design Interior In Stil Modern Apartament Bucuresti

Design Interior In Stil Modern Apartament Bucuresti

Proiect apartament bucuresti design interior in stil modern Noblesse 3

 

Apartament Bucuresti: design interior in stil modern

Un alt proiect realizat de echipa Noblesse Group este un apartament modern situat in Bucuresti. Designerii de interior Noblesse au urmarit crearea unui unui ambient  functional, bazat pe o imbinare armonioasa a elementelor naturale. Livingul este realizat intr-un stil modern minimalist, ce imbina armonios tonurile neutre ale mobilierului cu petele de culoare ale decoratiunilor, cat si tratarea diferentiata a peretilor.

 

Proiect apartament bucuresti design interior in stil modern Noblesse

 

Design interior living

Formele rectangulare predomina in aceasta incapere, atat prin mobilierul de depozitare, cat si prin prezenta a doua ansambluri de fotografii expuse in vecinatatea canapelei. Liniile simple ale livingului sunt completate prin doua masute cu forma identica, dar diferite ca dimensiune. In amenajarea interioara a livingului s-a pus accent pe suprafetele verticale, prin tratarea unui perete cu caramida aparenta alba, cu textura diferita fata de restul incaperii, dar si prin jocul de culoare in tonuri de verde.

 

Proiect apartament bucuresti design interior in stil modern Noblesse 2

 

Mobilier versatil

Elementul surpriza al camerei este constituit de fotoliul care vine in contrast cu restul amenajarii, incalzind atmosfera. Mobilierul este realizat in culori neutre si se adapteaza perfect cerintelor unui apartament modern din oras, dispunand de spatiu generos pentru depozitare. Lumina naturala si verdeata sunt doua elemente care dau bucatariei un aer contemporan, aerisit si relaxant.

 

Proiect apartament bucuresti design interior in stil modern Noblesse 7

 

Design interior dormitor

Unul dintre cele doua dormitoare urmeaza liniile aceluiasi stil utilizat in intreaga locuinta, si anume stilul modern, completandu-l printr-o pata de culoare de un albastru puternic. Peretele opus patului pastreaza detaliile din caramida aparenta si reinterpreteaza ansamblurile de fotografii din living.

 

Rest makes you stronger. Invest in your sleep!

Noblesse Group

 

Decorata in subtonuri reci, combinate cu surse de lumina calda, incaperea este ideala pentru odihna si deconectare. Produsele utilizate in acest proiect de design interior in stil modern fac parte din portofoliul Noblesse Group.

 

Interior design brings us together for the most fulfill moments of our life! 

Noblesse Group

Proiect apartament bucuresti design interior in stil modern Noblesse 5

 

In cel de-al doilea dormitor se opteaza pentru tonurile de verde, similare cu cele utilizate in restul amenajarii. Insertiile de elemente vegetale aduc un plus de prospetime in completarea luminii naturale, care poate fi dozata prin rolete din material textil. Piesa centrala este patul, continuandu-se pe verticala cu o fasie de caramida aparenta alba, suprafata tratata diferit fata de restul incaperii. Noptierele si lampile sunt dispuse simetric, de o parte si de alta a patului, pastrand stilul modern.

 

 

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on