fbpx

Design interior sala evenimente

design interior sala evenimente

Echipa noastra de designeri si arhitecti a realizat acest proiect de design interior sala evenimente in stil clasic. Compozitia include numeroase elemente specifice acestui stil, intr-o paleta cromatica alcatuita din nuate neutre ce redau un decor atemporal.

Povestea acestui proiect a inceput cu amenajarea restaurantului ce se afla in aceeasi locatie, un proiect in stil eclectic despre care puteti afla mai multe detalii AICI. Sala de evenimente dispune de un spatiu amplu, de 750 mp, unde fiecare detaliu este realizat cu atentie, astfel incat sa creeze un decor rafinat si primitor.

Proiect de design interior sala evenimente in stil clasic

Specialistii Noblesse Group au integrat in aceasta amenajare sala evenimente, profile decorative clasice albe cu insertii aurii, tapet si arcade cu draperii elegante sau cu oglinda. Tavanul are trei atriumuri false, ce ofera decorului un aspect cu totul special.

In zona centrala a fost integrata pardoseala epoxidica cu model de tip covor de marmura in stil clasic, iar pentru celelalte zone a fost aleasa mocheta. Lampadarele si aplicele in stil clasic au fost alese din portofoliul de colectii Noblesse Interiors. Candelabrul din zona centrala ofera un plus de rafinament compozitiei. Totodata, piesele de mobilier, finisajele si obiectele de decor  fac parte din portofoliul nostru.

Servicii complete de amenajari Horeca

Noblesse Group ofera servicii complete de design interior Horeca – design interior restaurante, design interior cafenele, amenajari sali de evenimente, dar si alte tipuri de proiecte. Specialistii nostri realizeaza proiecte de amenajari interiore hoteluri si orice fel de spatii publice. Proiectele la cheie includ numeroase stiluri si concepte, in functie de viziunea fiecarui client. In portofoliul Noblesse se regasesc proiecte extraordinare in stil clasic, dar si modern sau contemporan.

 

design interior sala de evenimente
design interior sala de evenimente

 

“A room should never allow the eye to settle in one place. It should smile at you and create fantasy.”

design interior sala de evenimente
design interior sala de evenimente

Share on