fbpx

Restaurare Casa Monument Istoric Bucuresti

Restaurare cladire monument istoric Bucuresti

RESTAURARE CASA MONUMENT ISTORIC – CASA VECHE IN DOROBANTI

Echipa noastra de designeri si arhitecti de interior lucreaza de fiecare data cu pasiune atunci cand trebuie sa restaureze o casa monument istoric sau o casa istorica. Acesta este cazul si acestei case istorice din Bucuresti din zona Dorobanti. Dorinta noastra dar si a beneficiarilor a fost  aceea de a reda farmecul initial dar si sa aducem toate facilitatile timpului in care traim. Putem spune ca este cazul si acestei locuinte monument istoric din Bucuresti care a fost restaurata de echipa noastra cu multa pasiune.

RESTAURARE CLADIRE MONUMENT ISTORIC

Echipa de designeri si arhitecti de interior Noblesse a lucrat cu multa pasiune la fiecare incapere si au dezvoltat un concept de amenajare cladire monument istoric original. Aceasta amenajare ii reprezinta pe proprietari si le respecta arhitectura frumoasei cladiri construite in perioada interbelica.

Casa este un monument istoric clasa B, fosta resedinta de ambasada si are o suprafata totala de 1000 m2. Dupa amenajare, proprietarii s-au putut bucura de casa mult visata.

AMENAJARE INTERIOARE SALOANE DE EPOCA

Peretii, stucaturile si diferitele coloane au fost restaurate si au fost refacute cu mare atentie. Mesterii specializati in ispos s-au ocupat de acestea. Saloanele de la parter si de la etaj au inaltimi mari de peste 3.5 m. Acestea ne-au permis sa punem in evidenta detaliile si ancadramentele. Mai exact, sa integram oglinizi si arta originala, beneficiarii fiind pasionati de acestea.

In acest proiect au fost inserate produse noi de restaurare cladire monument istoric. Atat ceramica folosita cat si piese de mobilier clasice, mobilierul de bucatarie, corpuri de iluminat si sanitare fac parte din portofoliu Noblesse Group.

Putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

Iti stam la dispozitie pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament. Indiferent daca ai nevoie de servicii de design interior Bucuresti sau in alta parte a tarii, noi iti stam la dispozitie!

 

Restaurare cladire casa monument istoric Bucuresti casa istorica
Restaurare cladire monument istoric casa istorica Bucuresti
Restaurare casa monument istoric dorobanti
design interior casa clasica restaurata

 

 

Saloane clasice amenajate cu stil 

design casa interbelica
Restaurare tavan cladire monument istoric
Restaurare intrare casa interbelica
amenajare casa istorica interbelica

 

 

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.” 

 

amenajare casa interbelica
birou casa interbelica
baie casa interbelica
Restaurare baie casa veche
design interior baie casa interbelica

 

 

“The essence of interior design will always be about people and how they live.” 

 

design bucatarie casa interbelica
amenajare casa monument istoric
amenajare bucatarie casa interbelica
amenajare bucatarie casa monument istoric

 

Iti amintim ca designerii si arhitectii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. 

Avem experienta a numeroase proiecte de arhitectura si design interior pentru amenajari case vechi , restaurari cladiri istorice , case vechi , conace , palate .Din portofoliul nostru fac parte cladiri vechi reprezentative pentru care am realizat cu pasiune si responsabilitate proiecte de arhitectura si design interior case vechi.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

design casa interbelica
design casa monument istoric

Share on