fbpx

Design Interior In stil Modern Casa Satu Mare

Casa Satu Mare - Design interior in stil modern cu accente luxury

DESIGN INTERIOR STIL MODERN PENTRU  CASA SATU MARE- ACCENTE LUXURY

Va prezentam in cele de mai jos un proiect numit “design interior stil modern casa Satu Mare “, cu care Noblesse Group s-a situat pe shortlist la categoria The International Design & Architecture Awards 2016. Concursul la care am participat s-a numit The International Design Awards 2016. Echipa noastra de designeri si arhitecti de interior a realizat o amenajare interioara pentru o cladire din Satu Mare. In aceasta cladire s-a implementat un concept de design interior cu produsele din portofoliu.

CASA CU DESIGN INTERIOR IN STIL MODERN

Zonele exterioare au fost reproiectate si amenajate in totalitate astfel incat sa se satisfaca solicitarile clientului. Acesta a dorit ca zona verde sa fie valorificala la maxim. Proiectul de arhitectura care a fost realizat poate fi vizualizat aici. In living, in dormitoare, in bai, in bucatarie si in camera de oaspeti a fost implementat conceptul de design interior. Incaperile de la parter au fost realizate complet din marmura.

Munca unui designer de interior nu implica doar alegerea unor piese de mobilier si a iluminatului. Aceasta mai cuprinde si ambientarea si amenajarea spatiului in toata complexitatea sa. Echipa Noblesse a realizat modelul marmurei, mai exact o combinatie intre marmura alba si cea neagara. Cu ajutorul acesteia a creat placari de  pereti cu MDF cu rosturi de inox. Proiectul de scara interioara a fost o adevarata provocare si se remarca printr-un design special. Scara spiralata este realizata din otel si din sticla proiectata si implementata la comanda. Aceasta reprezinta un detaliu important al acestui proiect de amenajare. Scara este din inox cu panouri de dacryl si arata exact ca si cum ar fi realizata din sticla fatetata. Panoul de rasina inalt de 10 m este pus pe peretele inalt care face legatura dintre parter si etaj si ofera un aspect luxuriant. Designerii nostri au mizat pe combinatia de alb si bluemarin, plante exotice, alaturi de eleganta sobra a inoxului.

Design interior in stil modern cu accente luxury

 

Proiect de bucatarie intre design si functionalitate 

Design interior casa in stil modern cu accente luxury
Design casa satu mare in stil modern cu accente luxury
amenajare bucatarie organica

 

Beneficiarul nu si-a dorit ca spatiile vaste ale locuintei sa fie incarcate de mobilier. Mai mult de atat acesta si-a dorit sa ramana mai multe spatii libere astfel incat sa emane lux si modernitate in acelasi timp. Designerii de interior Noblesse au ajuns la concluzia ca un design modern cu accente luxury este cel mai potrivit pentru acest proiect de amenajare. Acestia au creat proiectul 3D pentru living (pe care l-au amenajat cu doua canapele albe, cu finisaje de piele), pentru dormitorul matrimonial, pentru dormitorul de oaspetibaile aferente si bucataria (care face parte din colectia Domina).

 

amenajare baie moderna

 

Design de scara organica din sticla 

amenajare casa design luxury
amenajare casa casa scarii
Casa Satu Mare - Design interior in stil modern cu accente luxury

 

Linia luxury cu accente glamour a fost utilizata si la amenajarea spatiilor de dormit. Acestea ies in evidenta prin mobilierul rafinat si prin tratarea interesanta a peretilor. Aceasta amenajare se bucura de elemnte care emana eleganta in stil glamour.

 

You are the artist of your life! Allow our team to be your paintbrush.

Noblesse Group

amenajare dormitor modern casa satu mare

Culorile neutre sunt completate de tonuri luminoase care ajuta la accentuarea stilul contemporan. Spatiul a fost impartit astfel incat sa se bucure de o functionalitate ridicata. In plus acesta mai ofera si o atmosfera calda si primitoare. Intreaga amenajare interioara s-a bucurat de un mobilier de lux contemporan.

Produsele care au fost folosite in acest proiect de design interior casa in stil modern fac parte din portofoliul desavarsit Noblesse Group. Putem alege dintre cele mai interesante colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Casa Satu Mare - Design interior in stil modern cu accente luxury
Design interior casa satu
Casa Satu Mare - Design interior in stil modern cu accente luxury

Share on